Woningbouw & renovatie

Woningbouw & renovatie

SERVICE OVERVIEW

Een nieuwe woning bouwen of een bestaande woning kopen en verbouwen is één van de belangrijkste beslissingen die men neemt in het leven.

Meestal wordt er aan producten die ondergronds geplaatst worden te weinig aandacht besteed, omdat zij geen meerwaarde betekenen voor het visuele aspect aan de woning. Doch verdient deze materie extra aandacht, omdat deze producten achteraf moeilijk of niet vervangen of aangepast kunnen worden. Een verkeerde keuze van deze producten kunnen daarom op termijn ernstige gevolgen hebben.

Enkele voorbeelden:

  • prefab huiskelders worden meestal geplaatst in situaties waarbij de grondwaterstand zeer hoog is: het is dus zeer belangrijk dat de huiskelder over een gegarandeerde waterdichtheid beschikt. Meer informatie vindt u onder de rubriek “Prefab huiskelder”.
  • een juiste dimensionering van uw regenwaterciterne, voorzien van de nodige filters voor de gewenste herbruik-doeleinden en een automatisch installatie zal u een belangrijke besparing opleveren op uw drinkwaterfactuur. Meer informatie vindt u onder de rubriek “Regenwater”.
  • Een kleinschalige waterzuiveringsinstallatie is een dure investering, maar op termijn weegt de investeringskost niet op tegen de exploitatiekosten. Sommige installaties behoeven een continue beluchting waardoor de elektriciteitsfactuur enorm zal oplopen. Meer informatie vindt u onder de rubriek “Biologische zuivering”.
  • Mazouttanks dienen op regelmatige tijdstippen gecontroleerd te worden. Deze controlekosten zijn voor rekening van de eigenaar. Meer informatie vindt u onder de rubriek “Mazouttanks”.

 

ECO-beton n.v. biedt u volgende services:

  • Dynamische opvolging van de wetgeving in Vlaanderen, Walloniëen Europa: onze productoplossingen zijn conform de opgelegde wetgevingen alsook aan de laatste stand van de techniek.
  • Heldere, duidelijke en overzichtelijke informatie: ondersteunen U bij het maken van de juiste keuze.
  • Professionele aanspreekpunten in elke regio: onze ECO–Centers met hun professioneel opgeleide medewerkers en door ECO–Beton n.v. erkende plaatsers zorgen ervoor dat U in functie van de nieuwe wetgeving de best beschikbare milieuvriendelijke en economische oplossing op maat aangeboden krijgt.
  • Transport en plaatsing:de installaties worden getransporteerd en geplaatst in de klaarstaande kuil tot een gewicht van 14 ton, op voorwaarde dat we via een goed berijdbare werfweg met de achterzijde van de kraanwagen tot aan de rand van de reeds uitgegraven kuil kunnen rijden.
  • Efficiëntie: standaard producten zijn binnen de 2 werkdagen leverbaar.