ecobeton water technologies - tour&taxis
PROJECT

EEN VLOTTE PLAATSING VOOR HET HISTORISCHE TOUR & TAXIS BRUSSEL

“Het kraanbedrijf dat we hadden ingehuurd voor de plaatsing van de bufferbekkens kon zich dankzij jullie technische tekeningen voorbereiden op het type hijsmateriaal dat hier voor nodig was. Dus vanaf de eerste levering liep het vlot tot het einde en de vrachten kwamen op de juiste cadans toe zodat wij, de telescoopkraan en de vrachtwagens quasi niet hebben stil gestaan. Het enige minpunt was de regenval van de dagen ervoor waardoor we eerst water moesten verpompen, maar het weer hebben we helaas niet in de hand 😊“, Philippe Van den Berghe zaakvoerder Van den Berghe NV.
 
Klant: Tour & Taxis – project vijvers
Bouwbedrijf: Van den Berghe nv
Oplossingen: bufferbekkens

Meer foto’s van het project bekijken?

video
ebwt - ecogazette - geluidsabsorberende wanden

al Meer dan 30 jaar de enige Belgische producent van geluidsabsorberende wanden

Al meer dan 30 jaar produceren wij met ons team als enige producent in België geluidsabsorberende wanden. Goed voor in totaal zo’n 150.000 vierkante meter. Dat betekent: meer rust langs autowegen, treinstations en industriële sites. Hoe de productie van dergelijke wanden er precies uitziet, ontdek je in de video.
 
In beeld gebracht door PDH Consulting en team.

Meer weten over onze wanden?

Vind ons aan stand 21

Op het Congres & Forum Publieke Ruimte maak je kennis met innovatieve producten en diensten voor ontwerp, planning, inrichting en beheer van openbare ruimte. ecobeton water technologies zal voor u klaarstaan aan standnummer 21 met haar expertise over topics als: stadsmeubilair van CYRIA, fietspaden en inrichting voor begraafplaatsen. Een uitgelezen kans om informatie in te winnen voor uw lopende en toekomstige projecte

Meer info? Klik op de link.

TRENDING - een holistische visie op duurzaam waterbeheer

Zo kan ecobeton water technologies de hele waterhuishouding en de nutsleidingen voor volledige bedrijventerreinen en verkavelingen in slechts één enkele oplossing voorzien.

Je vindt ons volledig bedrijfsportret terug op pagina 18 in de maart 2022 editie van Bedrijvig Limburg. Een editie met een sterke focus op de toekomst en duurzaamheid van bedrijventerreinen.

CEO Luc Vandebeek liet Bert Lambrechts (gedeputeerde Mobiliteit provincie Limburg voor N-VA) kennis maken met ons fietspad van de toekomst in ons depot te Sint-Truiden.

“Als provincie Limburg zetten we al jarenlang in op het fietspadenverhaal. Zo willen we nog meer het woon-werkverkeer bevorderen met de fiets. Maar dan zijn er goede fietspaden nodig. De Easypaths van ecobeton water technologies zijn in dat kader een toegevoegde waarde in het fietspadenverhaal. We hebben hier vernomen dat ze snel kunnen worden aangelegd met veel aandacht voor het rijcomfort. Er is ook het duurzame aspect. ecobeton is gespecialiseerd in hemelwaterbeheer. Dat zien we ook terug met de fietspaden hier. Denken we aan het Climatepath dat hier is ontworpen en gemaakt. Het was een leerzame rondleiding, want we hebben ook een rondleiding gekregen in het bedrijf!”, aldus Bert Lambrechts

happy international women's day

Behind every succesful woman is a tribe of other succesful women, who have her back. De vrouwen van ons eco-team staan elke dag hun vrouwtje in deze betonharde sector. Ook Anja en Nathalie die er vandaag niet bij kon zijn voor de groepsfoto.

GENOMINEERD VOOR TRENDS GAZELLEN 2022

Met veel trots mogen we aankondigen dat ecobeton water technologies door de redactie van Trends Magazine genomineerd werd voor de Trends Gazellen Limburg 2022. De kers op de taart na een fantastisch jaar van groei mogelijk gemaakt door ons team en onze klanten. #TRGA2022