PROJECT

Project in de kijker - Intervest

Intervest does it again!

De vastgoedvennootschap bouwt momenteel aan het duurzame ontwikkelingsproject ‘Herentals Green Logistics’. Een duurzaam modern complex van circa 45.000 m² met warehouse, crossdock, kantoren en parkeertoren op de site aan de Atealaan in Herentals. Hiervoor leverden wij samen met onze partner en aannemer Croes NV een aantal van onze oplossingen zoals gecertificeerde olieafscheiders, pompputten, hemelwatertanks en septische tanks .

Foto’s: Croes NV.

Meer weten en fotos van het verwachte eindresultaat?

partner in de kijker - Gridiron

Onze partner Gridiron is al meer dan 30 jaar marktleider in innoverende productoplossingen voor de bouwsector. Als enige Europese fabrikant biedt Gridiron productoplossingen in hun segment in 3 verschillende materialen, gespecialiseerd in afwatering.

Samen met Kestens Construct leverde ons team knap werk bij de Boerenbond in Glabbeek-Zuurbemde. De betonplaten van hun inrit en parking voor vrachtwagen werden er vervangen door een vloerplaat in gewapend polybeton samen met onze afvoergoten van onze partner Gridiron.

In de kijker
Dag van de fotografie

“Ah, bestaat er zoiets als ‘Internationale Dag van de Fotografie’?”, reageert René Dupont van Studio Dupont verbaasd wanneer we hem vragen naar een anekdote over zijn 40 jaar werk voor ecobeton water technologies. En René zou René niet zijn als één korte anekdote uitmondt in een amuserend kortverhaal.

“In 2019 kreeg ik een korte maar krachtige briefing met als onderwerp ‘water’. Dat de beelden tijdloos moesten zijn, was mij al snel duidelijk”, vertelt René. Een paar weken later reden mijn vrouw Ann en ik naar München, waar we op aanraden van mijn schoonbroer terechtkwamen op een heel idyllische plek waar de ‘Isar’ vlak door München stroomt.”

“Vanop een houten brug nam ik foto’s van opspattende waterdruppels. “Spring eens in je blootje in het schuimende water” schertste ik tegen mijn vrouw Ann, “dan heb ik ineens een Aphrodite.” Enkele tellen later roept Ann ineens vanaf de andere kant van de brug: “René, draai je eens om. Daar komt je godin! Snel, kom hier, ze gaat het water in!”. Ik zag het beeld al helemaal voor mij. En zoals de foto het zo mooi weergeeft, werden mijn gebeden door de goden aangehoord. “

Trending - Cyria: modulaire design banken

Maak kennis met PYSA, ons nieuwste outdoor meubilair. Modulaire banken met een natuurlijke, houten afwerking in samenwerking met partner Cyria. Zo kunnen de grootte en samenstelling van de banken volledig afgestemd worden op de noden van de locatie. Of dat nu in een druk stadscentrum is of op een rustige plek tussen de duinen. Met PYSA van Cyria kan je eindeloos combineren en opties toevoegen zoals LED verlichting, Wifi-aansluiting of extra rug- en armsteunen.

Naar goede traditie combineert Stad Sint-Truiden jaarlijks sport en cultuur bij de Monumentenrun. Maar dit jaar wordt het een extra warme editie… Op zaterdag 18 september toveren de Truienaren ‘t Speelhof met onze herdenkingsboom om tot een feeëriek kaarsenlandschap als eerbetoon aan alle slachtoffers van Covid-19. Loop jij mee? (zou de gazette graag versturen op woensdag 15 september)

110 jaar ecobeton water technologies

Eén jaar geleden vierden we 110 jaar ecobeton water technologies in het Kasteel van Ordingen. Elk jaar wordt de lat bij ons juister gelegd en omringen we ons met experten om het meest innovatieve gamma op de markt te brengen voor een klimaatadaptief waterbeheer n.a.v. de aanhoudende klimaatveranderingen.

Was jij aanwezig op ons evenement op 2 september 2020 gecaterd door Atelier V? Kijk dan zeker tussen je post, want we selecteerden voor jou de leukste foto’s van deze onvergetelijke dag en stuurden deze naar jou op.

To plant a garden is to believe in tomorrow

We konden ons geen symbolischere manier bedenken om de bedrijfsvisie achter ons logo te laten vereeuwigen.  Een oneindige en krachtige blik op een duurzame toekomst omtrent duurzaam waterbeheer voor iedereen. Veel dank aan Carla van Plant-Axis voor de groene muur van gemummificeerd mos en voor de goede service steeds opnieuw.

Quote van de maand