PROJECT

Rustiger wonen langs de E40 en E411 in Wezembeek-Oppem en St-Jezus-Eik

Begin juni plaatsten we in regio Brussel 18.697 m² geluidsabsorberende wanden om de geluidsoverlast van de autostrade voor de buurtbewoners te beperken.
Er werd specifiek voor een kleurschakering gekozen die de wanden doet opgaan in de omliggende natuur, waardoor het voelt alsof ze er altijd al gestaan hebben. Passeer je Wezembeek-Oppem via de E40 en St-Jezus-Eik Via de E411? Grote kans dat onze wanden je zullen opvallen. Of net niet…

Met dank aan onze klanten en partners:
Hoofdaannemer: BAM Contractors
Transport : TDL GROUP (Wezembeek-Oppem) en H.Essers (St-Jezus-Eik)
KRC Genk kiest voor een duurzaam hemelwaterbeheer

Bij KRC Genk zullen er vanaf nu enkel topmatchen gespeeld worden! Dankzij de plaatsing van 20 hemelwatertanks van 20.000 liter met berijdbare dekplaat kan maar liefst 400.000 liter hemelwater opgevangen worden. Bedankt aan Transport Noblesse voor het transport en de foto’s.

ACHTER DE SCHERMEN

Proficiat met je verjaardag, Jill!
We verrasten commercieel directeur Jill met een etentje voor haar verjaardag in het ‘Theatercafe Hasselt. Een 10 voor sfeer en gezelligheid, zoals je kan zien! Nu de laatste loodjes richting het welverdiende bouwverlof.

Dubbel feest

Vlak voor het bouwverlof organiseerden we een gezellig personeelsfeest in het Kasteel van Nieuwenhoven in Sint-Truiden. 🌝
Met dank aan Atelier V voor de uitstekende catering en bediening en DJ Vinylah voor de feel good muziek op gitzwarte vinylplaten. De feestelijke aankleding van de locatie namen collega’s Lisa en Véronique dan weer met veel enthousiasme op zich.
Het feest was het ook de ideale gelegenheid om 4 trouwe werknemers in de bloemetjes te zetten voor hun 25 jaar dienst bij ecobeton water technologies. Blij dat gij in mijn team zit!

Wanneer smaak en design elkaar ontmoeten

In mei leverden wij deze prachtige asbak in cortenstaal bij het culinaire restaurant Spaans Dak in Leuven. Kijk hoe harmonieus de groene beplanting en de asbak samengaan. Het restaurant is trouwens een absolute aanrader om je smaakpapillen eens te laten verwennen in een groene omgeving.

Sinds 2011 is het verplicht om de rioleringsinstallatie en waterinstallatie bij nieuwbouw te laten keuren. Daarbovenop is het nu ook verplicht om de installatie van het tweedecircuitwater, de regenwaterinstallatie met hergebruik en de niet-aangesloten binneninstallatie te laten keuren. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een waterontharder, brandblusinstallatie, zwembad met verwarming,…
Al onze hemelwater-pakketten zijn conform de actuele normen en zo ondervindt geen enkele partij van bouwheer tot eindgebruiker problemen met de keuring.

Operation Clean Sweep

‘Mei plasticvrij’ was voor ons het ideale moment om terug te blikken naar een bijzonder project in 2020: helpen om de Haven van Antwerpen plasticvrij te maken.
Eén jaar nadien zijn we nog steeds even trots dat ecobeton water technologies haar schouders zet onder ‘Operation Clean Sweep’. Een internationaal programma dat de zeeën beschermt tegen kunststofafval dat zich bevindt in afstromend regenwater #zeropelletloss
Meer info vanaf 2″12 in de prachtige verfilming door Kanaal Z.

Quote van de maand