ecobeton water technologies aan de slag voor Jacobs Transport in Genk

Afgelopen week was ecobeton water technologies samen met grondwerkers HERWEY, M-TANKS en architectenbureau BURO B aan de slag aan de Zuiderring voor Jacobs Transport in Genk.

Ecobeton water technologies leverde een CE-gemarkeerde lamellenafscheider voor de parking van 19.598 m², CE-gemarkeerde coalescentieafscheiders voor de carwash en de tankplaats. Daarnaast werden er tien regenwatertanks van 20.000 liter geplaatst aan de Zuiderring voor het hergebruik van regenwater, voorzien van regenwaterfilters.

Zaakvoerder Rob Gijsenberg van architectenbureau BURO B: “De samenwerking voor dit groot project verliep vlekkeloos mede dankzij de voorstudie en het advies van ecobeton water technologies en grondwerker HERWEY. Zo hebben we zeven koolwaterstofafscheiders kunnen plaatsen. De kwaliteit van de putten was daarbij zoals altijd, zeer goed.”

Raf Weytjens van grondwerker HERWEY: “Een van de eyecatchers was de levering van de AGORA-lamellenafscheider voor de zuivering van het verontreinigd hemelwater, komende van de parking van 16.000 m² bij Jacobs Transport. Op deze manier kan het hemelwater snel en efficiënt geloosd worden, conform de huidige wetgeving.”

Seppe Matthysen van M-Tanks: “We hebben bij Jacobs Transport een tankstation geplaatst, gekoppeld aan een olie-afscheider van ecobeton water technologies. We zijn heel tevreden met onze jarenlange samenwerking met de mensen van ecobeton water technologies. Het gaat snel en alles is heel duidelijk.”

Dit bericht delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Heeft u vragen?

Voor vragen over onze producten of diensten, gelieve contact op te nemen:

SINT-TRUIDEN
Hasseltsesteenweg 119
3800 Sint-Truiden
T: 011/68.00.92
info@eco-beton.be

LIÈGE
Avenue Rogier 22
4000 Liège
T: 04/252.88.28
info@eco-beton.be

KORTRIJK
Visserskaai 26
8500 Kortrijk
T: 056/23.07.19
kortrijk@eco-beton.be