Ons verhaal

Aan de hand van onze “concepts that drive society“ geven wij dagdagelijks zin aan onze bedrijfsactiviteiten. Bij alles wat we ondernemen staan onze kernwaarden voorop: simple – smart  solidsuresupportivesustainable – solidary . Wij volgen de wijzigingen in de wetgeving op de voet en delen onze kennis en ervaring waardoor wij waarde creëren voor onze klanten, opdrachtgevers en voorschrijvers.

Via onze merkgaranties en merkbeloftes kunnen  jullie rekenen op ons:

  • Voor plaatsingsplezier: Leveringen “plug&play“, klaar voor onmiddellijke aansluiting waardoor aanzienlijke geld -en tijdswinst kan geboekt worden bij inbouw op de werf. Bovendien ontstaat er minder restafval op de werven.
  • Als betrouwbare gids: Heldere, duidelijke en overzichtelijke informatie verzekeren u de juiste keuze te maken. Professionele aanspreekpunten in elke regio zorgen ervoor dat u de meest doeltreffende, betrouwbare en economische oplossing aangeboden krijgt waarbij gebruikscomfort en minimale exploitatiekosten centraal staan.
  • Onze geassocieerde services: Als integrale dienstverlener zorgen we voor een praktische & technische ondersteuning. “Ontzorging” van onze klanten staat hierbij centraal 

Deze “ontzorging“ stopt niet bij de oplevering, ook daarna bieden wij jullie eindklanten vervangonderdelen en of onderhoudscontracten aan om hun exploitatie duurzaam te blijven garanderen. Via onze “ECO ACADEMY’S” en “Inspirational Lunches” organiseren wij op regelmatige tijdstippen professionele praktische opleidingen. Aarzel niet,  om ons hiervoor te contacteren.

Beste klanten, wij denken met jullie mee. Met onze innovatieve productoplossingen, klimaat adaptief meedenken en uitgebreide services zijn wij al sinds 1910 een verlengstuk van jullie business.

Hiervoor onze dank! Samen met u maken wij immers het verschil in onze markten!

Met ons voltallig ecobeton water technologies – team staan wij elke dag opnieuw tot uw dienst!

Waarom ecobeton water technologies

Onze Voorwaarden