Opendeurdag ‘Elysian Day’ van Ecobeton

Op zoek naar de perfecte gedenkboom in cortenstaal? Kom naar de opendeurdag ‘Elysian Day’ van Ecobeton op woensdag 28 september van 11.00 tot 13.30

Bron: HLN (https://www.hln.be/sint-truiden/op-zoek-naar-de-perfecte-gedenkboom-in-cortenstaal-kom-naar-de-opendeurdag-elysian-day-van-ecobeton~ab177257/)

Op woensdag organiseert Ecobeton Water Technologies – de Truiense leverancier van bouwmaterialen – de opendeurdag ‘Elysian Day’. “Deze dag is dé gelegenheid bij uitstek om alles te weten te komen over de trends voor begraafplaatsen. Zo merken we dat steeds meer steden en gemeenten herdenkingswanden en gedenkbomen in cortenstaal vragen”, aldus commercieel directeur Jill Aquilani.

Ecobeton Water Technologies is een innovatieve trendsetter met haar gamma ‘ELYSIAN’ voor de inrichting van begraafplaatsen. Bij de betonnen oplossingen biedt de Truiense leverancier onder meer grafkelders, urnekelders en columbaria. In cortenstaal zijn oplossingen zoals de herdenkingsboom, de Lotus strooiweide en de herdenkingszuilen dan weer echte eyecatchers. “Al onze realisaties worden ontworpen en gebouwd door ons eigen atelier”, benadrukt commercieel directeur Jill Aquilani.

Sterrenweide in Hechtel-Eksel

Een mooi voorbeeld daarvan is de herdenkingsboom en herdenkingswand in cortenstaal op maat, zoals onlangs ingehuldigd in Hechtel-Eksel. “Ecobeton Water Technologies heeft samen met ons deze herdenkingsboom in cortenstaal vervaardigd voor op onze sterrenweide”, verduidelijkt Sanne Stassen, interne deskundige van gemeente Hechtel-Eksel. “Deze boom herdenkt onze doodgeboren kindjes met daarop plaatjes met hun namen. Het resultaat van een geslaagde samenwerking met Ecobeton Water Technologies, dus.”

Bedrijven die zelf een bezoekje willen brengen tijdens de opendeurdag, kunnen woensdag 28 september van 11.00 tot 13.30 uur terecht in het depot van Ecobeton Water Technologies. Adres: Hasseltsesteenweg 119, 3800 Sint-Truiden.

Dit bericht delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Heeft u vragen?

Voor vragen over onze producten of diensten, gelieve contact op te nemen:

SINT-TRUIDEN
Hasseltsesteenweg 119
3800 Sint-Truiden
T: 011/68.00.92
info@eco-beton.be

LIÈGE
Avenue Rogier 22
4000 Liège
T: 04/252.88.28
info@eco-beton.be

KORTRIJK
Visserskaai 26
8500 Kortrijk
T: 056/23.07.19
kortrijk@eco-beton.be