stad & inrichting - stadsmeubilair

STAD & INRICHTING - STADSMEUBILAIR

Elk geproduceerd meubelstuk van Cyria is het resultaat van onze creativiteit, waarbij we op een eerlijke, eigenwijze manier onze visie op schoonheid aan de omgeving willen doorgeven. De leefwereld van Cyria brengt de stad tot leven. Door toevoeging van een eigen poëtische interpretatie wordt het unieke karakter van iedere locatie benadrukt om het potentieel ervan te laten doordringen. Onze elementen integreren zich respectvol in het stedelijk landschap, benadrukken de rijkdom ervan en nodigen uit tot dialoog. Ze vormen een uitnodiging om de ruimte opnieuw te bekijken en in te vullen, een symbiose tussen mens, meubel en omgeving.

Het streven van Cyria naar kwaliteit heeft geleid tot een echte technische beheersing van de gebruikte materialen. Na veelvuldige experimenten hebben we de meest optimale technieken geselecteerd om toe te passen in het kader van het stedelijk gebeuren.

  • Cortenstaal, met zijn unieke esthetische uitstraling dankzij een natuurlijke oxidatie.
  • Roestvrij staal, robuust en eeuwigdurend, in satijnen of spiegelglanzende uitvoering.
  • Gepoederlakt staal, in RAL kleuren of speciale Cyria afwerking voor een meer gepersonaliseerd uitzicht.
  • Kwalitatieve houtsoorten, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, een nobel en warm materiaal dat mee evolueert met het verstrijken van de jaren.

Collectie

Wij stellen graag onze universums voor:

Migration

Robuust maar met zachte rondingen: Migration verkondigt zijn eigenheid met een geruststellende uitnodiging tot reizen.

PYSA

Met zijn pure, minimalistische en onverwachte lijnvoering zorgt Pysa voor een elegante toets als bijdrage aan zijn duidelijke eigen stijl.

MONSIEUR

Met zijn authentieke en natuurlijke vormgeving vertelt Monsieur een verstandig en verfijnd verhaal dat perfect past in een duurzame omgeving.

BW#

De eigentijdse maar tegelijk sobere en evolutieve lijnvoering van BW# brengt hulde aan het leven zelf. Een heel aparte beleving: voortdurend in beweging, speels en verrassend.

EUDALD

Gedragen door zuivere en pure lijnen en met een minimalistische toets, stelt Eudald zich sober op om ruimte te laten voor de vrije expressie.

ABSOLUT

De eigenheid van Absolut zit in de grote regelmaat en een tedere hardheid, benadrukt door zijn gebroken lijnen.

ELINIUM

Met zijn uitgekiende lijnvoering en zijn luchtige volumes tekent Elinium een universum van sierlijkheid, een typisch voorbeeld van de ontwerpstijl van Cyria.

GREEN PALACIO

Gewapend met organische rondingen brengt Green Palacio een ode aan het leven en de natuur, als voorbeeld van een ontembare vitaliteit.